Podrum Wine Art

17. februara

od 17 do 23 časa

Podrum Wine Art, Višnjićeva 7, 011 26 25 237

U samom srcu Beograda, u blizini glavne beogradske štrafte, smešten je prvi podrum Wine Art, lokal koji pleni svojom lepotom i predstavlja spoj modernog i rustučnog. U cilju što prijatnije atmosfere i uživanja u vinima iz celog sveta, napravljen je i probrani jelovnik za prave gastronome. Za istinske ljubitelje vina organizuju i vinske ture po domaćim vinarijama.

Za Dane vina sa Juga Italije podrum je pripremio četiri etikete: Feudi di san Gregorio Campania, Zolla Puglia, Planeta Sicilia i Zisola Mazzei Sicilia, koje mogu degustirati sve koji dođu to veče.

Podrum Wine Art, Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 16b, 011 77 02 903

U prelopoj bašti uz miris lavande i maslina doživite vinsku magiju u podrumu Wine Art na Novom Beogradu. Pored bara u sklopu podruma je i restoran sa bogatim i raznovrsnim izborom jela. Ovaj moderno opremljen vinski podrum pruža priliku gostima da sami biraju vina iz enomata uz pomoć vinske kartice.

Za Dane vina sa Juga Italije podrum je pripremio četiri etikete: Feudi di san Gregorio Campania, Zolla Puglia, Planeta Sicilia i Zisola Mazzei Sicilia, koje gosti mogu degustirati uz odabrane italijanske zalogaje.

Broj mesta je ograničen, rezervacija je obavezna.